MÉS SUPER STARS



 La semana passada els super stars van ser en Gael i el Bruno.

El Christian, el pare del Gael, va venir a la classe de les estrelles. En Gael ens va explicar la seva familia i el que li agrada fer, i el Christian la seva feina lligada a la restauració. 

A en Gael li agaraden molt els animals així que entre tots els nens i nenes de classe van decorar un gran mural que ara tenim penjat a la classe. La Sara també va ajudar en l'elaboració artística.

 

 

         

          

                            

El Roger, el pare del Bruno, és assessor laboral i ens va personalitzar alguns dels documents que utilitza a la feina com per exemple una nòmina. Ens va ajudar a entendre com funcionen i per què les fan servir els treballadors.
La mare del Bruno, la Zuzanna treballa a una empresa que ven grans quantitats de roba a altres botigues on nosaltres podem comprar unitats d'aquestes peces de roba. Ella no s'encarrega del disseny, però ens va explicar que hi ha un equip a la seva empresa que sí que ho fa, així que ens va proposar que dissenyéssim una samarreta com més ens agradés. Van sortir idees molt originals i sobretot molt esportives.
  
                                   





MOLTES GRÀCIES A LES DUES FAMÍLIES!!!