Ens visten més pares!

La protagonista fa dues setmanes a la classe dels flamencs va ser la Vega. Van venir els seus pares, l’Ana i el Vicente. L’Ana és psicòloga de nens, treballa en un centre mèdic. El Vicente es cuiner i treballa a un hospital, allà fa el menjar per a pacients i gent que treballa allà.

El seu pare ha portat un brownie boníssim i l’hem decorat. Una tarda “de lo més dolça”.












 

La setmana passada la super star de la classe de les estrelles va ser Lara. La seva mare, la Núria, ens va venir a explicar la selva feina relacionada amb el marketing digital en una agència, on sobretot es venen viatges. Ens va explicar què és el marketing digital, què és un agent de viatges i que fa. També vam aprendre la documentació necessària per viatjar i conegut algunes monedes d’alguns països. 

En una segona part vam fullejar catàlegs de viatges i fet una sopa de lletres on havíem de buscar paraules relacionades amb l’explicació que ha fet.












El divendres de la setmana passada, a la classe dels flamencs ens van visitar el pare i la mare de la Tània. La seva mare de diu Xus i el seu pare Xesco.

La Xus ens va explicar que ella és dissenyadora gràfica i es dedica a dissenyar logos i imatges per videojocs, ens va ensenyar alguns treballs que havia fet i més tard ens va ensenyar les seves eines de treball. Una d'elles és el Photoshop, amb aquest programa vam personalitzar entre tots i totes una foto del grup.








 

MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES!!!!!