Últims "Superstars" del trimestre

Fa unes setmanes van venir a la classe dels monstres els pares de la Victòria. La Noelia treballa a l'hotel Catalonia que hi ha a Plaça Espanya. Ella s'encarrega que les habitacions estiguin netes i endreçades. Hem vist fotografies de les habitacions i d'altres zones de l'hotel. Treballa vuit hores al dia i ens ha explicat quin uniforme porta.

El seu pare, el Cristian, és pintor, fa reformes a cases i locals, amb ell treballa un equip de 18 persones. Ens ha portat material que fa servir a la feina, pinzells i rodets entre d'altres.

Aquella setmana a la classe dels pandes va venir l'Andrea, la mare de l'Ainhoa i ens va presentar el seu ofici. Ella és cuinera i cambrera d'un restaurant de milaneses, un menjar típic argentí. Amb un vídeo que ens havia preparat vam poder entrar al restaurant i veure com és per dins. Ens va encantar, sobretot la decoració tan especial que tenen!!











Durant aquestes setmanes també ens ha visitat l'àvia de la Sofia, la Regina, a la classe dels monstres. Treballa en un forn de pa a prop del mercat de Sant Antoni que es diu Belmonte. Està al carrer Manso número 50. La Sofia s'ha vestit amb el davantal i el gorro que la seva àvia porta per treballar. Ens va portar una presentació amb els diferents tipus de pans que hi ha i hem vist un vídeo de com s'elabora.
Per acabar, ens va repartir unes peces de brioixeria de la botiga, boníssima!!!!!!

A la classe dels pandes vam rebre la visita de la família de la Luciana. Van venir la seva àvia, la seva mare i la seva germaneta Adara. La seva àvia ens va explicar que és cambrera de pis, treballa en un hostal fent les habitacions. A més ens va portar un regalet per cadascun de nosaltres que sempre deixa a les habitacions pels seus clients. Moltes gràcies!!














Per acabar, aquesta setmana el Fahd Islam de la classe dels pandes ha sigut el "Superstar" i ha vingut la seva mare a la classe. Ens ha explicat que ella és advocada i hem parlat sobre què fan els advocats. També ens ha explicat que a Barcelona fa un voluntariat els caps de setmana ensenyant àrab a nens i nenes a un centre cultural de l'Algèria.