Més super stars!

La mare de la Chelsea, la Louela, ens va visitar fa tres setmanes i ens va presentar el seu ofici. Ella és cambrera d'un restaurant i ens va ensenyar el seu uniforme i com porta la safata amb tots els plats. Ens va deixar provar ser cambrers i cambreres durant una estona i finalment, vam poder tastar els dos postres estrella del seu restaurant. Estaven deliciosos!!







La mare i el pare de l'Abdullah, la Sadia i el Rahid, van visitar-nos la setmana següent. Ens van presentar a la seva família i el pare ens va explicar que és taxista. Ens va respondre tots els dubtes que teníem sobre la seva feina, vam fer uns jocs de preguntes i finalment, vam poder jugar amb una carretera que havia construït l'Abdullah i la seva mare.




 


Per acabar, a la classe dels Pandes, el divendres passat ens va visitar la mare del Jiafeng, la CunYan. Ens va parlar una mica de l'any nou xinès i ens va ensenyar a fer una papiroflèxia per construir bols on posen el pica-pica quan fan celebracions com l'any nou. Després vam poder fer una estoneta de pica-pica tots i totes.






 

A la clase dels Monstres, el pare de la Sara, en Sergi,  és enginyer informàtic. Fa software de diferents parts del cotxes. Ell programa el software a l’ordinador amb un llenguatge molt complicat. Els equips de programadora es troben repartits per tot el món. 

La seva mare , la Gemma, es metgessa, és obstetra, treballa en un ambulatori. Utilitza un aparell que es diu ecògraf a la seva feina.

Com a activitat hem dissenyat la nostra bata de metge, amb tots els instruments i amb la nostra identificació.






 

La mare del Jordi, la Cristina, treballa en una agència de viatges. Vam estar parlant amb ella sobre llocs del món i vam identificar els continents. 

 

I per últim, la setmana passada, l’Iker ens va explicar que els seus pares treballen en una botiga a prop de l’escola. Ens va explicar com fan les comandes i quin tipus de producte hi tenen.

Per taules va portar jocs de la botiga i vam estar compartint-los.