NOUS STUDENTS OF THE WEEK!!!

Fa uns dies a la classe dels monstres va venir el Carles, el pare de l’Èric. Treballa a Soriano Puig germans, empresa familiar. Comença a treballar molt aviat i va a fabriques, hotels, escoles, …. per tota Catalunya. 

A la feina ells eliminen bactèries de l’aigua; la legionel·la. Han d’agafar mostres d’aigua i mirar pel microscopi. Les bactèries són mes grans que els virus.

Hem après que volien dir els pictogrames del producte que posen per destruir aquesta bactèria.

Es protegeixen amb guants per no cremar-se, i es posen una màscara i un aparell per protegir-se els ulls. Vam poder veure i provar-nos totes aquestes proteccions.

Va portar mostres d’aigua i reactius per veure si l’aigua era potable.










La setmana passada va venir la família de la Ivet a presentar-nos els seus oficis. La seva mare, la Raquel, el seu pare el .... i el seu germà petit, l'Eloi. Tots dos són farmacèutics, però ens han explicat que treballen fent classes a nois i noies que volen aprendre farmàcia i ser farmacèutics de més grans.
També ens van ensenyar com són els medicaments i les caixes on venen aquests guardats. Per acabar vam dissenyar el nostre propi medicament.







El divendres va venir a la classe el Chen, el pare del Leo. Ens va explicar que té una marca de roba masculina, tenen una botiga física a Shanghai i aquí venen roba per internet. A més, ens va portar una corbata per cadascú de nosaltres i ens va ensenyar a fer el nus. Per acabar ens va regalar un pin de pandes per posar-lo a la corbata.







MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES!!!!