Tornem a tenir pares que ens visiten a la classe dels pandes i dels monstres

Els pares de la Isabel van venir la setmana passada a la classe dels monstres. El Miguel ens va explicar que treballa a l’empresa Bluespace, ens ha presentat el què fan a la seva empresa i també què hi fa ell. Vam aprenedre com demanen a la banca els préstecs per construir els espais on es troben els trasters.

La Carol és dissenyadora d’aplicacions.  Ens va explicar què fa una dissenyadora gràfica, i com treballa.. Vam veure diferents icones i ens va explicar a quin color associem cada aplicació. 

Com a activitat cadascú va aportat idees per fer l’aplicació de la classe dels monstres.









Aquest divendres han estat l’Eva i l’Oliver, pares del Luca, els que ens han visitat per presentar-nos la seva feina. També hi ha estat l’Alba per ajudar-los.

Els dos treballen en el transport internacional. Hem parlat de quin tipus de transports hi ha: avions de carrega, tràilers…., ens han explicat que les mercaderies es posen en containers de ferro i que tenen una mida molt gran. Hem vist els precintes que hi ha a les portes dels contenidors marítims i fotografies de les grues del port,  son enormes!!!!!!. Per treure del port les mercaderies s’han de fer molts papers i a l’Aduana et paren i miren la documentació. Tots hem estat una estona treballadors del port de Barcelona. Ens han donat les acreditacions del port per poder treballar.  Hem segellat documents i els hem signat!!!

 











A la classe dels pandes el protagonista d’aquesta setmana ha estat en Damian. La Jen ens ha explicat que treballa de directora de Màrketing i comunicació i el Greg, el seu pare, és enginyer de vendes. Per acabar ens han explicat un dels contes preferits del Damian, "Un sopar de por", que va molt bé per aquesta època de l'any.




MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES!!!!!!!!